Eerder schreven we al over de Alride app. In onze ogen onmisbaar voor wie gebruik maakt van deelscooters. De ontwikkelaars hebben nu ook de Lev auto’s toegevoegd aan de app. En Fly Sharing volgt in de toekomst.

Lev beschikbaar in de Alride app

Deelscooters en deelfietsen waren al beschikbaar in de Alride app. Nu hebben de makers ook de auto’s van Lev toegevoegd. De Alride app laat alle deelvoertuigen in één overzicht zien. Zo hoef je niet meer alle apps van alle aanbieders te openen.

Lev verhuurt zogenaamde Biro’s, kleine elektrische voertuigen met ruimte voor twee personen inclusief de bestuurder. Vooralsnog zijn de autootjes alleen nog maar beschikbaar in Rotterdam.

Fly Sharing binnenkort ook beschikbaar, lancering aanstaande?

Op de website van Alride is ook te zien dat binnenkort de deelscooters van Fly Sharing toegevoegd gaan worden. Fly Sharing kreeg eerder een vergunning om deelscooters in Den Haag te plaatsen. Dat zou in december 2020 gebeuren, maar het bleef behoorlijk stil. Dat de Alride ontwikkelaars Fly Sharing gaan toevoegen geeft dus aan dat de lancering nog steeds aanstaande is. Fly Sharing zal na Den Haag ook in Leeuwarden lanceren.

De Alride app is gratis te gebruiken en is beschikbaar voor iPhone en Android.