Zijn er in jouw omgeving meerdere aanbieders van deelscooters en -fietsen actief? Dan zoek je vast elke keer de dichtstbijzijnde scooter in meerdere apps. Met de app Alride zie je in een keer welke deelscooters en -fietsen het dichtst bij zijn, van alle aanbieders.

Alle aanbieders zijn beschikbaar in de Alride app

De Alride app laat zowel deelscooters als deelfietsen in de buurt zijn. Alle aanbieders van deelscooters in Nederland worden weergegeven: Felyx, GO Sharing en Check. Ook zijn de fietsen van Donkey Republic, Mobike en de OV fiets in de app te vinden.

Alleen je favoriete aanbieders weergeven

Mocht je een van de aanbieders niet gebruiken dan kun je deze ook nier meer weergeven. Om scooters in de buurt te zien moet je wel ver genoeg inzoomen, anders worden de scooters niet geladen. Wanneer je een scooter aantikt kun je vanuit de Alride app direct de app van de aanbieder openen.

Onmisbaar voor alle gebruikers van micromobiliteit

In onze ogen is Alride onmisbaar voor elke gebruiker van micromobiliteit. Zo vind je nog gemakkelijker een vervoersmiddel in de buurt, zonder meerdere apps te hoeven openen. De app is gratis te gebruiken en is beschikbaar voor iPhone en Android.