De scooters van GO Sharing zijn vanaf deze week ook beschikbaar in Ridderkerk en Rijswijk. Tot 22 oktober ontvang je 25% korting in de plaatsen.

GO Sharing vanaf nu beschikbaar in Rijswijk

Als eerst lanceerde GO Sharing afgelopen week in Rijswijk. De stad ligt precies tussen Den Haag en Delft in. Je mag dan ook met de scooter naar beide steden rijden. Tot en met 20 oktober ontvang je 25% korting op je rit als deze in Rijswijk begint.

GO Sharing proberen? Gebruik promotiecode “SJ23YM” tijdens het aanmelden en ontvang 15 gratis rijminuten!

Aanmelden

GO Sharing nu ook in Ridderkerk

Daarnaast lanceerde het scooterbedrijf deze week ook in Ridderkerk. GO Sharing opereerde al in de buurt van Ridderkerk, bijvoorbeeld in Beverwaard en Barendrecht. Vanaf nu kun je de scooters ook huren en parkeren in Ridderkerk. Tot en met 22 oktober ontvang je 25% korting als je je rit in Ridderkerk begint.

Wat is GO Sharing

De scooters van GO Sharing zijn door iedereen te huren. Wanneer je 16 jaar of ouder bent en een rijbewijs hebt kun je in de app een account aanmaken. Daarna kun je alle GO Sharing scooters ontgrendelen met de app om deze te huren. Wanneer je op je bestemming aangekomen bent kun je de scooters weer parkeren en eindigt de huur. Het huren van de GO Sharing scooters kan al vanaf €0,23 per minuut als je een pakket koopt, of €0,29 als je geen pakket gebruikt.