Alle Lev auto’s zijn weer beschikbaar in Rotterdam. Op 20 maart werd het servicegebied verkleind en een deel van de auto’s was niet meer beschikbaar. Nu zijn alle auto’s terug en is het servicegebied weer normaal. Wel worden de auto’s nog vaker gedesinfecteerd.

Lev op volledige kracht terug in Rotterdam

Lev is terug op volledige kracht in Rotterdam. Enkele maanden reden minder auto’s rond in een kleiner gebied. Nu de corona maatregelen een stuk meer versoepeld zijn, kan er weel van de auto’s gebruikt worden gemaakt als normaal. Dat betekent dat het aantal Lev auto’s weer hetzelfde is als voor corona en dat het servicegebied weer net zo groot is.

Maatregelen door corona

Op 20 maart maakte Lev bekend maatregelen te treffen in Rotterdam in verband met corona. Het servicegebied (waarin de auto’s geparkeerd kunnen worden) werd kleiner. Ook reden er minder auto’s rond.

Lev’s worden vaker schoongemaakt en er is desinfectiegel

Het gevaar van corona is natuurlijk nog niet helemaal verdwenen. Om die reden worden de Lev auto’s nog steeds vaker schoongemaakt. Bovendien is er in elke auto desinfectiegel aanwezig voor gebruikers.

Ben je enthousiast over Lev? Gebruik dan kortingscode “FEEP48R7” bij het aanmelden en ontvang €5 gratis tegoed na je eerste rit. Je bedankt mij dan ook met 12,5 gratis minuten ?

Aanmelden