De scooters van GO Sharing zijn nu ook in Oosterhout beschikbaar. De Brabantse plaats ligt niet ver van Breda, en gebruikers mogen tussen de twee steden heen en weer rijden.

GO Sharing Oosterhout

Sinds afgelopen week zijn er tientallen scooters van GO Sharing te vinden in Oosterhout. De scooters zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag te gebruiken. Parkeren kan alleen binnen het servicegebied. Om overlast te voorkomen mag niet gereden of geparkeerd worden op de Markt van Oosterhout.

Rijden van en naar Breda

De groene scooters van GO Sharing waren al beschikbaar in Breda, dat niet ver van Oosterhout ligt. De twee steden liggen zo dicht bij elkaar dat GO Sharing gebruikers tussen beide steden mag rijden. Dat is zeker nu met corona handig, omdat je zo niet met het openbaar vervoer hoeft. Het alternatief is de auto, maar dat is een stuk belastender voor het milieu.

GO Sharing proberen? Gebruik promotiecode “SJ23YM” tijdens het aanmelden en ontvang 15 gratis rijminuten!

Aanmelden

Vanaf €0,23 per minuut en 16 jaar

Wanneer je je rijbewijs hebt en ouder dan 16 jaar bent mag je met de scooters van GO Sharing rijden. De scooters zijn te ontgrendelen via de app. Door een prepaid pakket te kopen kunnen de kosten per minuut dalen tot slechts €0,23 per minuut. Wanneer je aangekomen bent op je bestemming sluit je de scooter weer af via de app.

Vijfde stad in Brabant

Oosterhout is de vijfde stad in Noord-Brabant waar de scooters van GO Sharing te huren zijn. Naast Oosterhout en Breda vind je de scooters ook in Eindhoven, Helmond en Den Bosch. De strategie van GO Sharing is om een dekkend netwerk op te bouwen in Brabant, waarna het ook naar andere steden zal uitbreiden.

Ook omliggende dorpen profiteren hiervan. Met de introductie van de scooters in Breda kun je bijvoorbeeld ook naar Prinsenbeek rijden. Concurrenten Felyx en Check hebben een minder duidelijke strategie qua introducties in nieuwe steden.