Vorige week schreven we dat op de GO Sharing Den Haag verschenen is. Dit terwijl de stad nog niet officieel aangekondigd was. Inmiddels staat de stad er nog steeds, en zijn Den Bosch en Breda toegevoegd aan de GO Sharing website.

Den Bosch en Breda op GO Sharing website verschenen

Sinds enkele dagen zijn Den Bosch en Breda op de GO Sharing website te vinden. Volgens de website zijn vanaf medio juni de deelscooters van het bedrijf in de Brabantse steden te vinden. Om hoeveel scooters het gaat staat niet aangegeven op de website.

Volgt eerdere uitbreiding naar Den Haag en Groningen

GO Sharing is flink aan het uitbreiden. Eerder verscheen Den Haag al op de website van de start-up. Het bedrijf zal daar vanaf juni 500 scooters beschikbaar maken die ook in Scheveningen gebruikt kunnen worden. In Mei breidde het bedrijf al uit naar het noorden en werd GO Sharing Groningen een feit.

GO Sharing proberen? Gebruik promotiecode “SJ23YM” tijdens het aanmelden en ontvang 15 gratis rijminuten!

Aanmelden

In lijn met strategie met focus op Brabant

De uitbreiding naar de Brabantse steden Den Bosch en Breda is in lijn met de strategie van GO Sharing. De directeur van het bedrijf gaf eerder aan een dekkend netwerk in Brabant te willen beginnen, en daarna een landelijk netwerk in Nederland.

Update: inmiddels is GO Sharing Breda gelanceerd. De komende maanden zullen steeds meer scooters in de stad verschijnen, tot er in totaal 400 scooters in de stad rondrijden.