Vanaf vandaag zijn de scooters van GO Sharing beschikbaar in Breda. De komende maanden zullen scooters bijgeplaatst worden, tot er 400 scooters rondrijden in de Brabantse stad.

GO Sharing Breda: 400 scooters in Brabantse stad

De eerste scooters van deelscooter aanbieder GO Sharing zijn in Breda verschenen. De komende weken zal GO Sharing Breda elke dag tientallen extra scooters in de stad gaan plaatsen. Uiteindelijk zullen er 400 scooters in de stad beschikbaar komen.

Beschikbaar in het centrum, maar ook daarbuiten

De scooters zijn te vinden in het centrum, maar ook in de omliggende wijken. Daarnaast kun je met de scooter ook naar specifieke locaties rijden, zoals de Galderse meren, Teteringen, Breepark, de Asterdplas en Prinsenbeek. Ook voor langere tochtjes zijn de scooters dus beschikbaar.

Je gebruikt de app om de scooters te ontgrendelen. Om een account aan te maken heb je een rijbewijs nodig. Wanneer je klaar bent met je rit beëindig je deze via de app.

Betalen per minuut of prepaid

Bij GO Sharing kun je zowel per minuut betalen (€0,29 per minuut) of een pakket kopen. Dat werkt zoals een prepaid nummer: je betaalt vooraf en kunt dit tegoed gebruiken. Hoe groter het pakket, hoe minder je per minuut betaalt. Zo daalt de prijs per minuut met pakketten tot wel €0,23 per minuut.

25% korting tot en met 25 juni 2020

Ter introductie van GO Sharing in Breda zijn alle ritjes in de Brabantse stad tot en met 25 juni met 25% korting. Dit wordt automatisch bij het gebruiken van de scooter verrekent. Daarnaast kun je via de volgende promotiecode ook gratis tegoed ontvangen:

GO Sharing proberen? Gebruik promotiecode “SJ23YM” tijdens het aanmelden en ontvang 15 gratis rijminuten!

Aanmelden

Eerder dan Den Haag

Eerder verscheen Breda al op de website van GO Sharing, tegelijkertijd met Den Bosch. Daarvoor was Den Haag al op de website verschenen. In zowel Den Haag als Den Bosch zijn de scooters van GO Sharing nog niet beschikbaar. Naast GO Sharing in Breda kun je de felgroene scooters ook huren in Eindhoven, Rotterdam, Helmond en Groningen.