GO Sharing is vanaf deze week beschikbaar in Apeldoorn. Tijdelijk rijd je met 25% korting op een van de 150 scooters. Volgende week zal het bedrijf ook in Deventer lanceren.

GO Sharing Apeldoorn

Sinds deze week zijn de groene scooters van GO Sharing in Apeldoorn te vinden. De vloot wordt langzaam uitgebreid tot er 150 in en rond de stad te vinden zijn. De scooters zijn te huren via de GO Sharing app, en je betaalt vanaf €0,23 per minuut, afhankelijk van het pakket dat je kiest.

25% korting tot en met 26 november

De scooters van GO Sharing in Apeldoorn zijn 24 uur per dag te gebruiken. Tijdelijk rijd je ze met 25% korting. Deze korting geldt tot en met 26 november. Meld je je aan met onderstaande code, dan ontvang je ook nog gratis rijminuten:

GO Sharing proberen? Gebruik promotiecode “SJ23YM” tijdens het aanmelden en ontvang 15 gratis rijminuten!

Aanmelden

Flinke uitbreiding, volgende week lancering in Deventer

De scooters van GO Sharing in Apeldoorn zijn de eerste in Gelderland. GO Sharing is flink aan het uitbreiden. Eerder lanceerde het bedrijf de eerste deelscooters in de provincie Utrecht, in Amersfoort. Volgende week zal het bedrijf ook lanceren in Deventer.