De scooters van GO Sharing zijn nu ook in Haarlem te vinden. De 100 scooters moeten het transport in de prachtige stad duurzamer maken.

GO Sharing Haarlem

Vanaf vandaag zijn de scooters van GO Sharing ook beschikbaar in Haarlem. In totaal komen 100 scooters in de stad te staan. De scooters zijn 24 uur per dag beschikbaar. Dat is niet altijd het geval bij concurrenten van GO Sharing. Meer informatie over de scooters van het bedrijf en hoe je ze huurt vind je op onze GO Sharing pagina.

Duurzamer transport

Het doel van het bedrijf is om transport duurzamer te maken. Dat is ook de reden waarom het bedrijf in Haarlem gelanceerd is. In de prachtige oude stad zijn veel smalle straatjes te vinden waar scooters veel gemakkelijker navigeren dan auto’s.

Haarlem korting ter introductie

Wie met GO Sharing in Haarlem wil rijden krijgt tot en met 19 november standaard 25% korting. Deze korting geldt ter introductie in de stad. Daarnaast, of als deze korting verlopen is kun je ook onderstaande code gebruiken tijdens het aanmelden. Je ontvangt dan ook gratis rijminuten en steunt deze website.

GO Sharing proberen? Gebruik promotiecode “SJ23YM” tijdens het aanmelden en ontvang 15 gratis rijminuten!

Aanmelden