GO Sharing Amersfoort is gisteren van start gegaan. In totaal komen er 150 scooters in de stad. Daarnaast zijn de GO Sharing scooters in Hoek van Holland in winterslaap gegaan door lager gebruik in de kou. Na de winter komen de scooters terug.

GO Sharing Amersfoort

GO Sharing heeft de eerste scooters geplaatst in Amersfoort. De komende twee weken zullen steeds meer scooters in de stad verschijnen. In totaal zullen er 150 scooters rondrijden in de stad. Tot en met 10 oktober rijd je met 25% korting op de scooters.

GO Sharing proberen? Gebruik promotiecode “SJ23YM” tijdens het aanmelden en ontvang 15 gratis rijminuten!

Aanmelden

Eerste stad met deelscooters in de gemeente Utrecht

Amersfoort is de eerste stad in de provincie Utrecht waar deelscooters geplaatst worden. Concurrenten Check en Felyx zijn nog niet actief in de provincie.

Scooters in Hoek van Holland in winterslaap

In Hoek van Holland gaan de scooters van GO Sharing in een zogenaamde winterslaap. Het bedrijf geeft aan dat het gebruik in Hoek van Holland lager ligt dat in andere steden, wat vermoedelijk door de winter komt. Na de winter komen de scooters weer terug. Hetzelfde gebeurde eerder ook al in Helmond. Ook daar komen de scooters na de winter weer terug.