Felyx gaat oude scooters vervangen in Rotterdam. De oudste scooters van het type Govecs worden vervangen door NIU scooters. Daarnaast wordt het aantal scooters uitgebreid.

Nieuwe scooters in Rotterdam vanaf November

Felyx heeft vandaag aangekondigd dat het haar oudste scooters in Rotterdam gaat vervangen. Het ruilt de laatste Govecs scooters in voor NIU scooters. Er rijden al NIU scooters rond in Rotterdam. In alle andere steden gebruikt Felyx alleen nog maar NIU scooters. De Govecs scooters rijden sinds oktober 2018 rond in Rotterdam en lijken dus na twee jaar aan vervangen toe.

Ben je enthousiast over Felyx? Gebruik dan code “i4ERQIPU” bij het aanmelden en ontvang 30 gratis minuten. Je bedankt mij dan ook met 15 gratis minuten 🙂

Aanmelden

Verder uitbreiden

Felyx kondigt verder aan dat het niet alleen de oudere scooters in Rotterdam gaat vervangen, maar ook gaat uitbreiden. Om hoeveel scooters het gaat is onbekend. Wel mag Felyx in Rotterdam 800 scooters plaatsen. Huidige concurrenten Check en GO Sharing mogen in de stad zelf slechts 400 scooters plaatsen. Het laatst bekende aantal Felyx scooters in Rotterdam was 600, in februari 2020.