De felgroene scooters van GO Sharing zijn nu ook beschikbaar in Tilburg. Ongeveer 150 scooters kunnen in de hele stad gebruikt worden, ook om naar het centrum te rijden. Tijdelijk ontvang je 25% korting.

GO Sharing Tilburg

Sinds vandaag zijn de scooters van GO Sharing beschikbaar in Tilburg. Het exacte aantal scooters in de stad is niet bekend, wij schatten dat het er ongeveer 150 zijn. Veruit het grootste gedeelte van de stad ligt in het servicegebied, met de uitzondering van Noord. Je kunt met de scooters ook naar Tilburg University. Om overlast te voorkomen mag je niet parkeren in het Kromhoutpark, Piusplein en bij het busstation naast het treinstation.

De scooters van GO Sharing zijn te huren via de app. Je moet 16 jaar oud zijn en een rijbewijs hebben. Daarna kun je de scooters ontgrendelen via de app. Eenmaal aangekomen op je bestemming vergrendel je de scooters weer via de app. Bekijk voor de prijzen onze GO Sharing pagina.

25% korting en 15 minuten gratis rijden

Tijdelijk ontvang je korting op al je ritjes in Tilburg ter introductie van GO Sharing. Deze korting van 25% geldt tot en met 9 september. Daarnaast kun je middels onderstaande promotiecode 15 gratis rijminuten ontvangen.

GO Sharing proberen? Gebruik promotiecode “SJ23YM” tijdens het aanmelden en ontvang 15 gratis rijminuten!

Aanmelden

Zesde stad in Brabant

Het is de zesde stad in Brabant waar GO Sharing lanceert. Zoals gebruikelijk bij GO Sharing mag je met de scooters ook naar andere steden rijden, zoals Breda, Den Bosch en Eindhoven. In veel dorpen tussen deze steden in mag je ook parkeren.

Eerder gaf de CEO van het bedrijf achter de scooters al aan dat het de strategie is om in Brabant als eerste een dekkend netwerk op te bouwen. Concurrenten Felyx en Check zijn nog niet beschikbaar in de stad, bekend van haar universiteit en textielmuseum. Check lanceert binnenkort wel in Breda, maar verder zijn de concurrenten niet in Brabant actief.