De scooters van GO Sharing zijn vanaf nu ook beschikbaar in Poortugaal en Rhoon. Je kunt de 100 scooters ook gebruiken om naar andere GO Sharing gebieden te rijden, zoals Rotterdam.

GO Sharing Poortugaal, Rhoon

GO Sharing heeft per vandaag scooters beschikbaar gemaakt in Poortugaal en Rhoon. Het gaat volgens het bedrijf om ruim duizend scooters. De plaatsing is in samenspraak met de overkoepelende gemeente Albrandswaard, waar beide dorpen onder vallen.

Naar Rotterdam rijden

De scooters van GO Sharing kunnen op verschillende plekken in Poortugaal en Rhoon geparkeerd worden. Dit is voornamelijk rondom de centrale gebieden van de dorpen. Maar ook bijvoorbeeld bij het Oude Maaspad, een recreatiegebied in de buurt van Rhoon.

GO Sharing proberen? Gebruik promotiecode “SJ23YM” tijdens het aanmelden en ontvang 15 gratis rijminuten!

Aanmelden

GO Sharing geeft aan dat je met de scooters ook naar andere gebieden mag rijden. Zo mag je met de scooter van Rhoon naar Rotterdam rijden. Daar kun je de scooter parkeren. Vervolgens reis je terug met dezelfde scooter, een andere scooter of een heel ander vervoersmiddel. GO Sharing vind het allemaal oke.

Het bedrijf heeft namelijk als doel het aantal autoritjes verminderen. Door zo ook langere afstanden te kunnen rijden wordt dit nog aantrekkelijker. Je huurt de scooters van GO Sharing al vanaf €0,23 per minuut. Iedereen met een rijbewijs kan zich in de app registreren en zo de scooters gebruiken.