Felyx is begonnen in Eindhoven. In totaal komen 250 scooters beschikbaar, nu zijn dat er nog 80. Uniek aan Felyx in Eindhoven is dat de scooters 24 uur per dag beschikbaar zijn.

Felyx Eindhoven

Felyx Eindhoven is vanaf vandaag beschikbaar. Na uitbreidingen in Groningen en Delft zijn de scooters vanaf nu ook beschikbaar in de lichtstad. Gemene deler van bovenstaande steden is dat er veel studenten zijn. Felyx lijkt zich dus te richten op steden waar veel studenten zijn.

Nu 80, later 250 scooters

Momenteel zijn er 80 scooters in Eindhoven te vinden, dit worden er in 250 in totaal. Concurrent GO Sharing is al lange tijd aanwezig in de Brabantse stad.

Felyx Eindhoven code

De scooters van Felyx zijn te reserveren via de app. Zodra je klaar bent voor je ritje ontgrendel je de scooter in de app en kun je rijden. Wanneer je aangekomen bent op je bestemming vergrendel je de scooter weer. Felyx kent geen starttarief zoals concurrent Check. Je betaalt €0,30 per minuut voor je ritjes.

Ben je enthousiast over Felyx? Gebruik dan code “i4ERQIPU” bij het aanmelden en ontvang 30 gratis minuten. Je bedankt mij dan ook met 15 gratis minuten 🙂

Aanmelden

Voor het eerst 24 uur per dag beschikbaar

In Eindhoven experimenteert Felyx met nieuwe regels. Als eerste stad zijn de donkergroene scooters nu de hele dag beschikbaar, ook ’s nachts. Dat is in de andere steden waar Felyx actief is niet het geval. Dit werd gedaan om de kans dat gebruikers alcohol op hebben tijdens het rijden te beperken.

Wie gepakt wordt met alcohol op een scooter van het bedrijf krijgt een waarschuwing. Ga je na de eerste waarschuwing nogmaals in de fout, dan wordt je account direct verwijdert en kun je de scooters nooit meer gebruiken. Om de veiligheid verder nog te kunnen garanderen rijden de scooters ook 25 kilometer per uur.