Go Sharing is begonnen met de verhuur in Den Haag. Er rijden 300 scooters rond, wat uitgebreid wordt tot 500 scooters later dit jaar. Tijdelijk rijd je met 50% korting in de stad.

Nu 300 GO Sharing Den Haag scooters, zo snel mogelijk 500

Eerder zagen we Den Haag al op de website van GO Sharing verschijnen. Inmiddels is GO Sharing Den Haag een feit. Vanaf deze week rijden er 300 scooters van het bedrijf door de hofstad. GO Sharing heeft al aangegeven dit zo snel mogelijk te willen verhogen naar 500.

Ter ere van de lancering in de hofstad rijdt je tot en met 10 juli met 50% korting.

GO Sharing proberen? Gebruik promotiecode “SJ23YM” tijdens het aanmelden en ontvang 15 gratis rijminuten!

Aanmelden

Naar Hoek van Holland of Vlaardingen rijden

De scooters in Den Haag zijn niet gebonden aan de stadsgrenzen. Je kunt er ook mee naar bijvoorbeeld Vlaardingen, Schiedam of Hoek van Holland rijden. Uiteraard ben je dan wel een tijdje onderweg. GO Sharing ziet voor zich hoe je ’s middags met de scooters van Den Haag naar Hoek van Holland reist, om vervolgens met het OV terug te kunnen reizen als het regent.

Goedkoper dan Felyx, ook ’s nachts beschikbaar en vanaf 16 jaar

In een intervier met DHC legt CEO Raymon Pouwels uit hoe GO Sharing zich onderscheidt ten op zichtte van Felyx, dat al langer actief is in Den Haag. Als eerste zijn de kosten van GO Sharing lager, het laagste tarief bij aankoop van een prepaid pakket is €0,23 per minuut. Felyx kost €0,30 per minuut.

Daarnaast zijn de GO Scharing Den Haag scooters 24 uur per dag beschikbaar. Als laatste kunnen ook jongeren vanaf 16 jaar gebruik maken van de scooters, in plaats van 18 jaar.

CEO over de toekomst en helmplicht

De CEO gaat verder ook nog in op de strategie van het bedrijf. Het wil dit jaar actief zijn in twintig Nederlandse steden. Als laatste heeft Pouwels het ook over een helmplicht, die in Amsterdam al ingevoerd is. Pouwels ziet dit als een doodsteek voor het delen van scooters: “Als die er komt, zou je eigenlijk zeggen dat het delen van scooters moet stoppen. Dan jaag je iedereen de auto in.” GO Sharing lijkt dus niet van plan scooters te gaan verhuren die harder dan 30 kilometer per uur gaan.