Sinds kort is op de website van GO Sharing ook Den Haag te vinden. Opvallend, want het bedrijf heeft nog niet aangekondigd dat het in de stad gaat beginnen. Op de website wordt gesproken over 500 scooters die vanaf mei beschikbaar zijn.

Go Sharing Den Haag en Scheveningen

Op de pagina staat niet veel informatie. Wel lezen we dat er 500 GO Sharing scooters in Den Haag beschikbaar komen. Gebruikers zullen met de scooters ook naar Scheveningen kunnen rijden. Ook wordt geschreven dat de scooters vanaf mei beschikbaar zijn. Dat is opvallend, want het einde van mei komt eraan en er is nog geen officiële aankondiging.

Snelle uitbreiding na Groningen

De uitbreiding na Den Haag komt snel na de vorige uitbreiding van GO Sharing. Begin mei maakte het bedrijf bekend dat het haar scooters in Groningen gaat verhuren. Inmiddels rijden er 80 scooters van het bedrijf rond in Groningen, wat moet oplopen tot 250.

Niet in lijn met strategie

De uitbreiding naar Groningen en Den Haag is niet in lijn met de strategie die het bedrijf eerder bekend maakte. Toen leek de focus op Brabant te liggen. De directeur van GO Sharing gaf aan dat het bedrijf eerst dekking wil hebben over de hele provincie, voor het naar de rest van Nederland zal uitbreiden.

In Den Haag is ook Felyx al actief. Wellicht wil GO Sharing de druk op deze concurrent flink opvoeren voor het uitbreidt naar andere steden.