De elektrische deelscooters van GO Sharing zijn nu ook beschikbaar in Helmond. Net als in Eindhoven en Rotterdam zijn er speciale prepaid pakketen beschikbaar, waardoor je tot vanaf slechts €0,23 per minuut rijdt.

GO Sharing nu beschikbaar in Helmond

Na Eindhoven en Rotterdam zijn de felgroene elektrische deelscooters van GO Sharing nu ook beschikbaar in Helmond. Het servicegebied van het bedrijf werd in Eindhoven langzaam groter. Eindhoven Airport en de High Tech Campus kwamen bijvoorbeeld bij het servicegebied. Maar richting Helmond breidde het bedrijf tot nu toe nog niet uit.

Tot we op een dag vacatures van GO Sharing tegenkwamen voor personeel in Helmond. Daarmee werd duidelijk dat de deelscooter verhuurder wél plannen had om naar Helmond uit te breiden. Inmiddels zijn de scooters ook daadwerkelijk beschikbaar in de Brabantse stad.

Van Eindhoven naar Helmond en terug rijden

Net als in de andere steden zijn de scooters van GO Sharing te gebruiken via de app. Daarmee ontgrendel je de scooter door de QR-code te scannen. Vervolgens rijd je de scooter naar je bestemming. Om te parkeren beëindig je de rit weer.

Opvallend is dat je met de scooters van GO Sharing naar andere steden mag rijden. Je mag dus een scooter in Eindhoven huren en deze naar Helmond rijden. Dat is opvallend, want met concurrent Felyx mag je bijvoorbeeld niet van Rotterdam naar Den Haag rijden, al is dat een stuk verder.

GO Sharing Helmond promotiecode

GO Sharing proberen? Gebruik promotiecode “SJ23YM” tijdens het aanmelden en ontvang 15 gratis rijminuten!

Aanmelden

GO Sharing is goedkoper dan concurrenten, zeker bij aankoop prepaid pakket

GO Sharing is in steden waar het concurrentie heeft (Rotterdam) goedkoper dan concurrenten Felyx en Check. In Helmond is het bedrijf echter de enige aanbieder van elektrische deelscooters.

Standaard betaal je bij GO Sharing €0,29 per minuut om de scooters te huren. Met prepaid pakketen gaat dit tarief omlaag tot slechts €0,23 per minuut. En het wordt nog mooier: om iedereen tijdens de coronacrisis te steunen verdubbelt GO Sharing het aantal minuten in pakketten tot 6 april 2020. Zo rijd je nog goedkoper.