Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. Iedereen heeft er last van en moet zijn steentje bijdragen. GO Sharing verdubbelt het aantal minuten wanneer je een pakket koopt. Felyx verhuurt zijn scooters tegen een lager tarief aan ondernemers om zo bezorging mogelijk te maken.

Dubbel aantal rijminuten bij pakketten van GO Sharing

Wie nu een van de pakketten van GO Sharing koopt, ontvangt het dubbele aantal rijminuten vergeleken met normaal. Door deze pakketten is GO Sharing goedkoper dan concurrenten, maar dankzij dit gulle gebaar geldt dit nog meer.

Je hoeft geen speciale handelingen uit te voeren: koop een van de pakketten en GO Sharing verdubbelt het aantal rijminuten automatisch. De actie geldt tot en met 6 april 2020.

GO Sharing wil met deze korting iedereen bedanken die zich inzet tijdens het coronavirus. Daarnaast helpt het de verspreiding ook: met de scooters kun je alleen reizen zonder in contact te komen met andere mensen.

GO Sharing proberen? Gebruik promotiecode “SJ23YM” tijdens het aanmelden en ontvang 15 gratis rijminuten!

Aanmelden

Goedkopere Felyx voor o.a. restaurants voor bezorging

Felyx draagt ook graag zijn steentje bij terwijl het coronavirus de wereld in zijn greep houdt. Felyx wil specifiek ondernemers steunen die veel omzet verloren zijn. Het biedt zijn scooters aan aan ondernemers die willen starten met bezorgen. Restaurants zijn verplicht gesloten, maar ook in winkels is het veel rustiger. Door te bezorgen kunnen deze ondernemers toch wat extra verdienen.

De ondernemers kunnen de Felyx scooters huren voor €0,50 per kilometer. Aanmelden kan via de speciale Delivery pagina op de website. Ondernemers moeten ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel, normaal geen bezorgingen doen en een borg van €100 betalen.

Om besmettingen te voorkomen worden de scooters van Felyx extra vaak gereinigd en gedesinfecteerd. Ook heeft het bedrijf het servicegebied tijdelijk kleiner gemaakt. Onder andere het vliegveld van Rotterdam en sportclubs vallen niet altijd meer in het servicegebied. Deze zijn per slot van rekening momenteel toch gesloten. Door deze maatregel zijn meer scooters op andere plek beschikbaar.