Nieuwe vacatures van GO Sharing tonen de ambitie. Het bedrijf is op zoek naar mensen in onder andere Amsterdam, Nijmegen, Den Haag, Utrecht, Groningen en Maastricht. Met een recente investering wil het bedrijf naar 20 steden uitbreiden in 2020. Ook naar het buitenland wordt gekeken.

Vacatures in Utrecht, Groningen, Maastricht en andere steden

Op de website van GO Sharing zijn afgelopen maand nieuwe vacatures verschenen. Eind januari verschenen vacature’s voor ‘city managers’ in Utrecht, Nijmegen, Maastricht, Groningen, Den Haag en Amsterdam. In al deze steden is GO Sharing nog niet actief.

Daarnaast verschenen vacatures voor ‘power rangers’ in Helmond en Den Haag. Ook in deze steden is GO Sharing nog niet actief.

Wanneer GO Sharing begint in Utrecht, Nijmegen, Maastricht, Groningen en Helmond zullen dit de eerste deelscooters in deze steden zijn. Op dit moment zijn hier nog geen concurrenten actief.

GO Sharing proberen? Gebruik promotiecode “SJ23YM” tijdens het aanmelden en ontvang 15 gratis rijminuten!

Aanmelden

Helmond en Den Haag op zeer korte termijn

City managers managen de operatie, maar zijn ook verantwoordelijk voor de communicatie met overheden en gemeente’s. De power rangers zijn verantwoordelijk voor het opladen van de scooters. Het lijkt er dus op dat GO Sharing op zeer korte termijn in Helmond en Den Haag zal starten.

Investering van €10 miljoen

Recentelijk haalde GO Sharing nog een investering op van €10 miljoen. Dit bedrag werd onder andere geïnvesteerd door Rabo Corporate Investments, het investeringsfonds van Rabobank. Met het geld wil de deeldienst samen met Rabobank de manier waarop mensen reizen te verduurzamen. Eerder investeerde GreenMo ook al. Dit bedrijf heeft veel ervaring met elektrische scooters. Het bedrijf verhuurt deze aan maaltijdbezorgers.

Ambitie: uitbreiden naar 20 steden in 2020, ook naar buitenland

GO Sharing is duidelijk over haar ambitie’s. Het bedrijf wil dit jaar nog uitbreiden naar 20 andere Nederlandse steden. Ook schrijft het bedrijf dat het ook verder kijkt dan Nederland. Concurrent Felyx is al te gebruiken in Brussel.