De deelscooters van GO Sharing zijn vanaf deze maand ook beschikbaar in Schiedam, Vlaardingen en Hoek van Holland. In laatstgenoemde steden waren tot nu toe nog geen deelscooters te vinden.

GO Sharing breidt uit naar Schiedam en Vlaardingen

Sinds 30 juni 2020 zijn de groene scooters van GO Sharing te vinden in Schiedam een Vlaardingen. Deze uitbreiding lag voor de hand: in steeds meer steden vergroot GO Sharing het servicegebied naar omliggende gebieden.

GO Sharing is niet de eerste aanbieder van deelscooters in Schiedam. Eerder maakte Felyx haar scooters ook al in de stad beschikbaar. Felyx is nog niet beschikbaar in Vlaardingen. De derde concurrent in Rotterdam, Check, is niet actief in Schiedam of Vlaardingen. GO Sharing geeft aan dat de uitbreiding naar de twee steden in overleg is gegaan met de lokale gemeente’s.

Eerste deelscooter aanbieder in Hoek van Holland

Per 1 juli 2020 zijn de scooters van GO Sharing ook beschikbaar in Hoek van Holland. Daarmee is het bedrijf de eerste aanbieder van deelscooters in deze kustplaats. In Den Haag kan met een Felyx scooter al naar het strand van Scheveningen gereden worden. Dat was afgelopen zomer al erg populair.

GO Sharing proberen? Gebruik promotiecode “SJ23YM” tijdens het aanmelden en ontvang 15 gratis rijminuten!

Aanmelden

GO Sharing Hoek van Holland moet dus ook wel een groot succes worden. Het is ook een uitkomst in deze tijd van Corona. Door met de scooter naar Hoek van Holland te reizen is het weer een stuk rustiger in de metro richting de kust.