Check gaat flink uitbreiden deze zomer. Naast Amsterdam zullen de scooters ook in Breda en Den Haag verschijnen. Het aantal scooters in Rotterdam gaat verdubbelen. Gebruikers kunnen namen insturen om aan de nieuwe scooters te geven.

Check deze zomer nog in Breda en Den Haag

Via Instagram heeft Check bekend gemaakt deze zomer nog te lanceren in Breda en Den Haag. In Breda is GO Sharing ook al actief. In Den Haag zijn zowel Felyx als GO Sharing al actief. Een exacte lanceerdatum is niet bekend. Wel blijkt uit de teksten op Instagram dat Breda zal volgen na Amsterdam. Uit de vacatures van Check blijkt dat het bedrijf nog op zoek is naar personeel in Amsterdam en Den Haag. In Breda worden nog geen mensen gezocht.

Aantal Check scooters in Rotterdam gaat verdubbelen

Check is tot nu toe alleen actief in Rotterdam. In die stad gaat het aantal scooters verdubbelen. Dan zou het aantal Check scooters gelijk zijn aan het aantal Felyx scooters in de stad. Op dit moment rijden 800 Felyx scooters rond, tegenover 400 Check scooters.

Ben je enthousiast over Check? Gebruik de promotiecode ‘IE8-NPB’ tijdens het aanmelden en ontvang €10 rijtegoed gratis!

Aanmelden

Gebruikers kunnen nieuwe namen voor scooters kiezen

Elke scooter van Check heeft een naam. Daarom kunnen klanten van Check de nieuwe scooters een naam geven. Wie voor zaterdag 15 augustus een naam en motivatie doorstuurt via een speciale website kan geselecteerd worden. Wanneer je naam gekozen wordt mag je zelf de eerste rit op de scooter met je naam rijden. Een naam doorgeven kan hier.